Läsarnas kommetarer

maja

Maja Anastasia Skogjordh

Alla borde läsa dina böcker Bertil Hade boken med mej när jag åkte buss… garvade läppen när jag läste om poliserna och deras strategier.. Du lyckas verkligen beskriva hur hela det ruttna systemet bakom kulisserna fungerar, korruptionen, rövslickandet och rädslan som hela den svenska så kallade demokrati fungerar och snurrar runt i en vansinneskarusell utan stop, tills hela karusellen brakar ihop. Ser fram mot nästa ”Bödlarna”

har läst klart alla tre nu… Slutet var ju klockrent. fanns ju några poliser som hade alla hästarna hemma.. men locket på.

anita

Anita E Andersson

Jag har fortfarande inte hämtat andan efter att i stort sett ha sträckläst läst trilogin Du har ett fantastisk sätt att skriva/beskriva men jag hittar bara dessa 3 böcker av dig, finns det fler i annat ämne?. Fantastiskt skrivet, jag har varit okontaktbar sedan bok ett.. Nu läst klart och hoppas att du fortsätter ditt författarskap ! Så bra böcker, jag ångrar att jag läst ut alla tre.. De var omöjliga att sluta läsa

annonymt

Tina Peterson

Go möran, Nu har jag sträckläst å läst en gång till. Helt underbar bok Första gången läste jag den som kriminalroman, helt utan tankar till verkligheten Andra gången med tanke på hur systemet KAN vara. En underbar ‘Dokumentär’ i bästa kriminalromanbok.

 

zoran

Zora Ovuka

Läste från pärm till pärm. Hatten av för en kanonläsning, Bertil!! Plotten var djup som Marianergraven och det mest inspirerande är att huvudpersonerna var ”bara vanliga människor” som inte hade något att förlora, när de gav sig på bläckfisken i samhället. Även om personerna i självaste dramat är fiktiva, så gav det inspiration till att man kan förflytta berg om bara vilje- och drivkraften finns där.

Randi

Randi A Rein

”Precis, nu läser jag boken Bödlarna för andra gång. ”Njuter” lika mycket som första gången Smiley wink Tack Bertil för otroligt bra läsning! !”

 

 

Ola Bure

Ola Bure

Ytrande-/ tryckfrihet är ju under avveckling precis som demokratin. Svenska folket har en chans innan åsiktskorridoren krympt till en lemmelstig. Ett parti och en skara fri tänkare/skrivare finns att tillgå. Redan nu tystas kritik och klagan, men skruvar etablissemanget åt ett kvarts varv till så tar det eld i den svenska allmogen.!

 

annonymt

Maj-Britt Hagman

Tycker det är Bertil Lindqvist som är vår skrivande hjälte idag. Han beskriver hur korrupta läkare, advokater och tjänstemän går tillväga när de ruinerar försäkringstagare och sjuka för att berika sig själva. Att en del får sina straff beskrivna i boken kan ge en viss upprättelse åt alla oss som ruinerats efter att ha råkat ut för de korrupta bödlarnas övergrepp och psykiska tortyr.

 

MyMy Åström

Bertil Lindqvist, du skriver klockrent och ”Haveristerna” är det absolut bästa jag läst. En naken sanning om hur det ser ut…

 

 

annonymt

 

Solveig Björklund

Bertil, jag önskar verkligen att din bok blir film, den bygger ju på sanningar som inte sägs högt, ha det fint.

 

nina

Nina Svahn Navjod

Ursäkta jag stör men vill bara säga att jag sträckläste den första boken i trilogin. Var tvungen att ge upp kl 02.30 då på kapitel 21. Är inte ute efter att smila eller ge ytliga komplimanger, men en sak måste jag säga: Någon undrade om det var en ny Stieg Larsson, Själv tänker jag Sjöwall/Whalöö,Mankell och även Stieg Larsson. Är mycket kräsen med mina thrillers och jag älskar den här boken. Gör ju inget heller med en ”hjälte” av mitt eget kön och nästan i min ålder. Tack !!!!

Seppo Kesti

Seppo Kesti

Har just avslutat en Trilogi av Bertil Lindqvist på ca 1.400 sidor på 10 dar  :-)
Den borde bli film ….. och jag rekommenderar alla att läsa den
1. Haveristerna 2. Bödlarna 3. Förrädarna

 

 

 

Anneli Andersson

Anneli Andersson

Ska nu dyka tillbaka i boken Haveristerna skriven av Bertil Lindqvist en otroligt bra, spännande bok, man kan knappt slita sig från den!
Julklapp till någon som gillar spännande läsning  :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>