Gotland ockuperas

Gotland_framsida773_1

Trovärdig, sannolik, realistisk - Absolut

Här beskrivs ingående och detaljerat en ockupation av Gotland som skulle kunna hända precis när som helst. För Gotland är väl inte ockuperat – eller? Om det ännu inte har hänt, så får denna politiska thriller absolut inte användas som som handbok som kan leda till en ockupation av Gotland eller någon annan ö.

Gruppen som tillsamman med de flesta boende på på Gotland ockuperar ön, ger inga möjligheter till kontakt eller förhandling. Statsministern känner sig handlingsförlamad och försöker komma på nya lösningar. Framför allt gör han det tillsammans med oppositionens partiledare Anna Ulfsberg och Angelica Burman. Den sistnämnda är chef för organisationen XO som framförallt ansvarar för kungafamiljens säkerhet.

”Spännande rolig och lättläst.” /Nadine

”En bok som fångar dig och tvingar till fortsatt läsning.” /Bert& Mona

”Kul och lättsam läsning. Läsvärd och detaljerad.” / Lasse & Gunilla

ISBN 978-91-637-1723-9

Micael Ullerteg

smålänning, född år 1958, som utbildade sig till socionom under 80-talet. Njuter av resor, båtliv samt natur och har ett stort intresse i politik och samhällsfrågor.

Skrivandet började en sommardag år 1999 med en enkel reseskildring. ”Jag och min CBX” blev utgiven 2003.

Strax efter denna utgivning uppkom idéen om ”Gotland ockuperas!”. Det inledande arbetet börjades 2004, vilket sedan ledde till första romanen i serien ”Statsministern i trubbel”. ”Gotland ockuperas!”  ”Gotland ockuperas!”  publicerades den 6:e maj 2013.

       mer: http://www.havskusten-forlag.com/forfattare

 

Recensioner Gotland ockuperas

”Statsministern i trubbel; Gotland ockuperas! av Micael Ullerteg Havskusten förlag, 2013 9789163717239, Danskt band, 528 sidor Författaren ämnar göra en romanserie av detta, men denna första del har det tagit åtta år att skriva. Med den takten blir det inte så många böcker till med tanke på att han är född 1958. Troligen är det hans stora intresse för politik och samhällsfrågor som fått honom att skriva den här boken. Titeln anger precis vad det är frågan om. Gotland ockuperas! Det är inte första gången den ön blir militärt beslagtagen i bokform. Lars Wilderäng lät …”